06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

Nyitva tartás és események

Sóhomokozó

Pénteken délelőtt és délután, valamint szombaton napközben minden korosztályt várunk sok szeretettel a sószobába, ahol a gyerekeknek lehetősége van játszani és sóhomokozni, a felnőtteknek pedig nyugágyat biztosítunk a kényelmes kikapcsolódáshoz.

A terem korlátozott befogadóképessége miatt feltétlenül szükséges előre bejelentkezni a 06-70/358-6244-es telefonszámon, vagy az info@soskasobarlang.hu email címen.

Árainkat itt találod!

Maszatvilág – Kézműves kreatív varázslat a legkisebbeknek

 

A MaszatVilág egy kreatív kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába egy kis közös mondókázással, verseléssel, énekléssel egybekötve. Elsősorban a tipegő korú 1-3 éves gyermekeket és szüleiket várjuk a foglalkozásokra. Ennek oka, hogy nagyon fontos, hogy már ebben a korban kialakuljanak az alapképességek, ezért színekkel, formákkal, anyagokkal, textúrákkal ismertjük meg a kicsiket gyakorlatias tapasztalatszerzés révén. A foglalkozás maximálisan élményorientált, meghitt környezet, szeretetteljes kapcsolódás jellemzi. Célunk, hogy közös maradandó élményt nyújtsunk babának és mamának egyaránt.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre keddenként 16:30-17:30-ig.

A program díja: 1800 Ft/ gyermek, kísérőknek ingyenes.

A foglakozást vezeti: Varga Zsófia

További információ: https://maszatvilag.hu

Bejelentkezés: info@maszatvilag.hu

Hatha jóga a Sószobában

 

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek a testgyakorlatok, azaz ászanák, a légzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is része.

A hatha jóga célja az egyensúly és a harmónia elérése. Ezt úgy célozza meg, hogy a gyakorló a Hatha Jóga gyakorlásán keresztül dinamikus egységet alakít ki fizikai, érzelmi, mentális és spirituális síkon is, mert a Hatha Jóga filozófiája azt érti tökéletes egészség alatt, ha valaki a fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten is egyensúlyban van.

A Hatha Jógának egy sor igen különleges hatása van a szervezetünk működésére. Egyik legfontosabb eleme, hogy terápiás hatású, mert minden korosztálynak, minden alkatnak és nemnek megfelel, mint mozgásforma.

-bhakti kutir-

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre hétfőnként 17:15-18:15-ig.

Ár: 3000 Ft.

Időtartam: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Lukács Dóra

További információ: www.facebook.com/urbanyogalifestyle

Bejelentkezés: info@soskasobarlang.hu

Tel: 06-70/358-6244

Gyermek hastánc 2 éves kortól

A gyermek hastánc az egyik legkedvesebb, legérdekesebb, legizgalmasabb és legösszetettebb mozgásforma minden kicsiny lányka számára. A kislányok játszva és örömmel sajátítják el azt a csodálatos keleti táncot.

A rendszeres táncnak köszönhetően a gyermekben kialakul a növekvő testtudatosság, önbizalommal teli személyiség, harmonikus, összerendezett mozgás, szabad önkifejezés.

Mindezek mellett: fejlődik a ritmusérzék, harmóniába kerül a test és lélek, a jó társaság az új barátságok kialakulását is eredményezi, és természetesen szabad tánc mindenek felett 😉

Az órára kényelmes, szabad mozgást lehetővé tevő ruhában érkezzenek a gyermekek. Mivel mezítláb táncolunk, ezért szükség szerint vastag zoknit viseljenek. Bár gondoskodunk gyümölcsteáról, igény szerint víz vagy üdítő is legyen a kis táncosoknál.

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre szombatonként 12:00-13:00-ig.

Az óra díja 2500 Ft, vagy bérlettel 2000 Ft (a 4 alkalmas bérlet 8000 Ft). A szülők az óra során bent ülhetnek a teremben, vagy megvárhatják az óra végét a fogadótérben.

Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Péteri Krisztina

További információ: everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu

Bejelentkezés: mahasti@freemail.hu

Tel: 06-70/632-2692