06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

A Sóska Sóbarlang csapata

Koós Brigitta

Tulajdonos / recepciós

 

Egy kétéves kislány anyukájaként vágtam bele a Sóska Sóbarlang elindításába. Egy olyan hely megteremtésén dolgozom a csapatommal együtt, ahol a betérő vendégek, legyen szó akár újszülöttről vagy idősről, jól érzik magukat, miközben az egészségükkel törődnek. Rohanó mindennapjaink során nehéz időt szánni a betegségek megelőzésére. Éppen ezért arra törekszünk a Sóska teljes csapatával együtt, hogy olyan körülményeket teremtsünk, és olyan tartalmas programokat, foglalkozásokat szervezzünk, amelyek önmagukban is értéket képviselnek. Mindezeket kombinálva a természetes sóterápiával igazán különleges és változatos időtöltést kínálunk minden korosztálynak! Gyere el, és tegyél egy próbát, garantáltan nem fogsz csalódni! 😉

Mészáros Dominika

Access Bars® kezelő / recepciós

 

Több évnyi külföldön tartózkodás után hazajöttem, hogy végre azzal foglalkozzak, amire mindig is vágytam. Angliában megismerkedtem az Access Consciousness-szel, majd hazaérve Access Consciousness Bars® kezelői és svédmasszőri képesítést is szereztem, hogy hozzásegítselek Titeket a testi és lelki felfrissüléshez! Így hát nem csak a Sóska Sóbarlang recepcióján találkozhattok velem, keressetek bátran egy fantasztikus svédmasszázs vagy Access Bars® kezelés kapcsán is, amelyre lehetőség van helyileg a Sóska különtermében is.
Örülök, hogy a Sóska remek csapatát erősíthetem!

Bertók Andrea

Hangmasszőr és gyermekjóga oktató

 

Két nagyfiú édesanyja vagyok. Egészen fiatal korom óta érdekelt a buddhizmus. Emlékszem, amikor legelőször megszólaltattam egy hangtálat, már akkor elhatároztam, hogy mindent tudni akarok róla. Később a buddhista egyetemen találkoztam vele újra. Azóta örök szerelem. 2016-ban Hangmasszőrként végeztem a Peter Hess Akadémián. Előtte is sokat foglalkoztam meditációval, jógával. Sok tapasztalatot szereztem, egy időben a Buddhista Főiskolán is. Amikor a hangtálak és a kisgyermekek kapcsolatát vizsgáltuk, akkor határoztam el, hogy gyermekjóga oktató szeretnék lenni. Így 2017- ben gyermekjóga oktatói képzést is szereztem. A hangtál és a jóga a gyerekek életében elősegíti szellemi, lelki és fizikai fejlődésüket.

Szentgyörgyi Hanna

Vinyasza flow jóga oktató

 

Gyerekkorom óta sportolok, levezetve a felesleges energiáimat. Ez sok ficammal, érzékeny területtel járt. A jóga régóta egészítette ki a mindennapjaimat, és mintegy levezetésképp (stretching) is hasznos volt mikor aktívan sportoltam. Majd, egy pár évvel ezelőtti bokaszalag szakadásnál ismét aktív részt kapott, tekintve hogy sajnos nem úgy
hatottak a rehabilitációs kezelések, ahogy szerettem volna. Ezen fellelkesülve, elvégeztem Varga Judit 200 órás vinyasza flow jógaoktatói képzését, ami az én nyughatatlan mentalitásomhoz épp passzolt, tekintve, hogy dinamikus jógairányzatként ismerjük. A lábam azóta – a riogatások ellenére – makulátlanul „működik”, és nem utolsó sorban a napi stresszt, gondokon való időzést is segít rendbe tenni a jóga a fejemben is.

Varga Zsófia

Maszatvilág foglalkozás vezető

 

Óvodapedagógus, kreatívfoglalkozás-vezető vagyok. Édesanyám közel 30 éve óvónőként dolgozik, így egészen kisgyermekkoromtól volt lehetőségem betekinteni a munkájába. Mindig is közel állt hozzám, hogy emberekkel, legfőképp gyermekekkel foglalkozzak, így lettem óvónő. Másfél évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy egy picit szabadabban szeretném megélni, és eljuttatni az emberekhez azt a kreativitást, ami bennem rejlik. Így született a MaszatVilág, ami mostanra olyan nekem, mintha a gyermekem volna. A MaszatVilág egy kreatív kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetem be a babákat és mamákat a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába egy kis közös mondókázással, verseléssel, énekléssel egybekötve. A foglalkozás maximálisan élményorientált, meghitt környezet, szeretetteljes kapcsolódás jellemzi.
Munkatársaimmal célunk, hogy közös, maradandó élményt nyújtsunk babának és mamának egyaránt. Több éves óvónői múlttal, és a gyermekek iránt elkötelezett szeretettel várom a jelentkezőket!

Péteri Krisztina

Gyermek hastánc oktató

 

A hastánc számomra a legnagyobb örömforrás, önkifejezésem magasiskolája, szárnyalás, szabadság, élvezet, női energiák áramlása, pajkosság, csillogás, egészség, rugalmasság, kreativitás.

Hastáncos múltam 2009-re nyúlik vissza. Két fantasztikus tanárnőtől tanultam és tanulok. Még ma is emlékszem arra a nyári napra, amikor mit sem sejtve először beléptem Győrffy Kata termének ajtaján. Esetleges kételyeim rögtön szertefoszlottak, amikor megláttam az önfeledten táncoló lány-hölgy-asszony társaimat és átéreztem, megtapasztaltam azt az elfogadást, szeretetet és professzionalizmust, amit Kata nyújtott. Egyből tudtam, ez az én utam. 2014-től a Mahasti Hastáncstúdióban, Szmolinka Eszter Mahastinál folytattam a hastáncot. Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy nála tanulhatok.