06-70/358-6244 info@mandalasobarlang.hu

Természetes sóterápia (nem csak) gyerekeknek

 

 

A Sóska Sóbarlang két percre található a Széll Kálmán tértől, közvetlenül a Fény utcai piac és a Mammut Bevásárlóközpontok mellett, a Fény utca és a Lövőház utca sarkán.

A Sóska Sóbarlang sószobájában egy speciális, hibrid sóterápiát alkalmazunk, amely különlegessége, hogy bár a környezetet mesterséges úton hoztuk létre, a sóterápiás folyamat teljesen természetesen zajlik. Ennek az eljárásnak nagy előnye a száraz sóterápiával szemben, hogy nem használunk sógenerátort, a só teljesen természetes módon, passzív párolgással jut a levegőbe, ráadásul garantálja a sószoba ideális, közel 70%-os relatív páratartalmát. Sószobánkban tökéletesen reprodukáljuk a sóbányák és a tengerpartok sós mikroklímáját, annak minden pozitív hatásával együtt. A magas sókoncentráció miatt azonban nem kell hosszú időtt bent tölteni, sószobánkban már 45 percnyi tartózkodás ugyanolyan pozitív hatással van a szervezetre, mint a tengerparton eltöltött egy teljes nap.

Sószobánk a speciális sóterápiás eljárásunk természetes működésének köszönhetően már 1 hónapos kortól látogatható! (6 hónapos korig a Sószoba ingyen látogatható, csak az őt kísérő felnőtt kísérőjegyét kell fizetni.)

A helyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezés ajánlott az info@soskasobarlang.hu email címen, vagy a 0670/358-6244 telefonszámon.

Sószobánk mellett van egy csoportszobánk is, ahol masszázzsal, folyamatosan bővülő foglalkozásokkal és tanfolyamokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket.

A Sóska Sóbarlang a Lövőház u. 16/a szám alatt található a földszinten, de a domborzati viszonyok miatt a ház bejáratától néhány lépcsőfok vezet bejáratunkig. A lépcsőkön vannak sínek, de nem igazán kompatibilisek a babakocsik kerekeivel. A babakocsikat a hely hiánya miatt a lépcsőházban, a bejárattal szemben tudjátok tárolni. Kérjük ezeket az információkat vegyétek figyelembe, amennyiben babakocsival érkeznétek hozzánk!

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket és gyermekeiteket!

A Sóska Sóbarlang csapata