06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

Órarend és rendszeres foglalkozások

Sóhomokozó

Keddtől péntekig délelőtt és délután, valamint szombaton napközben minden korosztályt várunk sok szeretettel a sószobába, ahol a gyerekeknek lehetősége van játszani és sóhomokozni, a felnőtteknek pedig nyugágyat biztosítunk a kényelmes kikapcsolódáshoz.

A terem korlátozott befogadóképessége miatt délutánonként feltétlenül szükséges, de célszerű délelőtt is előre bejelentkezni a 06-70/358-6244-es telefonszámon, vagy az info@soskasobarlang.hu email címen.

Árainkat itt találod!

Maszatvilág – Kézműves kreatív varázslat a legkisebbeknek

 

A MaszatVilág egy kreatív kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába egy kis közös mondókázással, verseléssel, énekléssel egybekötve. Elsősorban a tipegő korú 1-3 éves gyermekeket és szüleiket várjuk a foglalkozásokra. Ennek oka, hogy nagyon fontos, hogy már ebben a korban kialakuljanak az alapképességek, ezért színekkel, formákkal, anyagokkal, textúrákkal ismertjük meg a kicsiket gyakorlatias tapasztalatszerzés révén. A foglalkozás maximálisan élményorientált, meghitt környezet, szeretetteljes kapcsolódás jellemzi. Célunk, hogy közös maradandó élményt nyújtsunk babának és mamának egyaránt.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre keddenként 16:30-17:30-ig.

A program díja: 1800 Ft/ gyermek, kísérőknek ingyenes.

A foglakozást vezeti: Varga Zsófia

További információ: https://maszatvilag.hu

Bejelentkezés: info@maszatvilag.hu

Tipegő jóga 2-3 éveseknek

 

A gyerekek ebben a korban nem szívesen maradnak egyedül az órán. Az anya és a gyermek elszakadása egy folyamat a családban. A tipegő korban a jóga nagyon hasznos a gyerekeknek, akkor is ha az édesanyjukkal jógáznak, akkor is ha intézményi keretek között.

A kisgyermekek örömmel vetik bele a játékba magukat mivel életük része a mozgás és a játék. Nagy-mozgásos feladatokkal, állatok utánzásával segítjük testük megismerését. A játékokat mesével mondókákkal kötjük össze, melyeket a szülők is szívesen ismételgetnek. A játék és a mozgás közben kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolat jön létre a szülő és gyermeke között, és észrevétlenül fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját is.

Mindezek mellett a szülő is mozog, rá is hat a jóga számtalan pozitív hatása.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre hétfőnként 15:30-16:30-ig.

A foglalkozás díja 3500 Ft/alkalom vagy bérlettel 2800 Ft (az 5 alkalmas bérlet 14000 Ft). Ez magába foglalja a jógaoktatást és a hangtálas relaxációt a sószobában egy gyermek és egy felnőtt részére.

A foglalkozást vezeti: Bertók Andrea

További információ: Nada Brahma Hangtálmasszázs

Bejelentkezés: hangtalmasszazs@outlook.hu

Tel: 06-20/992-2985

Ovis jóga 3-6 éveseknek

 

Óvodás korban a jógafoglalkozás elsősorban mesével, drámajátékkal, dalokkal fűszerezett mozgást jelent. Az óvodáskorban a készségek fejlesztésének, a mozgáskoordináció intenzív fejlődésének, a finom-motoros mozgások tanulásának szakasza. A gyerekek szívesen játszanak és mozognak egyszerre, így észrevétlenül tanulják meg az állatok utánzásával a jóga ászanákat.

A közös játék oldja gátlásaikat, erősíti önbizalmukat, magabiztossá, bátorrá, segítőkésszé, együttműködővé, fegyelmezetté és önállóságra törekvővé válnak. A játékos elemekkel átszőtt gyakorlatok végzésével megtanulják az ászanákon kívül a helyes légzést, a testtartást, és azt, hogyan kell lazítani. Nagyon fontos az elemi mozgások összerendezettsége, mert jelzi az idegrendszer fejlettségét.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre hétfőnként 16:30-17:30-ig.

A foglalkozás díja 3500 Ft/alkalom vagy bérlettel 2800 Ft (az 5 alkalmas bérlet 14000 Ft). Ez magába foglalja a jógaoktatást és a hangtálas relaxációt a sószobában egy gyermek részére. A szülők a fogadótérben vagy a sószobában a fal mellett ülve, megfigyelőként lehetnek jelen a foglalkozáson.

A foglalkozást vezeti: Bertók Andrea

További információ: Nada Brahma Hangtálmasszázs

Bejelentkezés: hangtalmasszazs@outlook.hu

Tel: 06-20/992-2985

Hangtálas játékok 6 hónapos kortól

 

A hangtálak hangja segít a gyerekeknek játékosan megismerni és élményszerűen érzékelni saját magukat, segíti a térérzékelést, a testséma kialakulását, serkenti a kreativitást, fejleszti a hallást. Segíti a koncentrációt, jó hatással van a viselkedési zavarokra, szorongásra. Hatékony a légzés javulásában és elmélyítésében.

A hangtálakkal a gyerekek a sószobában játszanak, ahol az 50 perces időtartam során a gyerekekre észrevétlenül hat a sóbarlang klímája is. A program folyamán a gyerekek közvetlenül is megismerkedhetnek a hangtálakkal, kézbe vehetik, megkongathatják őket. A gyerekek felé nem elvárás, hogy aktív résztvevői legyenek az órának, ha “csak” homokoznak és játszanak, akkor is hat rájuk a hangtálak pozitív rezgése a légtérben. Ilyenkor a szülőknek is lehetősége van közelebbről megismerkedni a hangtálakkal.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre, a nagyobb gyerekeknek (ovis, iskolás korúak) keddenként 18:00-19:00-ig és a kisebbeknek (6 hónapos kortól kb.. 3 éves korig) hétfőnként 10:00-11:00-ig.

A program díja 2800 Ft, vagy bérlettel 2240 Ft (az 5 alkalmas bérlet 11200 Ft), amely magába foglalja a sószoba használatát is egy gyermek és egy felnőtt kísérő részére. Testvérek esetén a második gyermektől fejenként 1500 Ft fizetendő. A program a Sóska Sóbarlang bérletével is látogatható, amely esetben az 500 Ft különbözet fizetendő a helyszínen.

A foglalkozást vezeti: Bertók Andrea

További információ: Nada Brahma Hangtálmasszázs

Bejelentkezés: hangtalmasszazs@outlook.hu

Tel: 06-20/992-2985

Hangfürdő felnőtteknek

 

HANGFÜRDŐ felnőtteknek
Ha szeretnél kikapcsolódni…
Ha szeretnél a pozitiv rezgésekben “fürdeni” …
Ha szeretnéd hogy harmóniába kerüljön a tested, tudatod és lelked egysége…
Ha szeretnéd a SÓ klímáját a hangtálak rezgéseivel élvezni…
A csoportos hangfürdő alkalmával a hangtálak és a gong rezgéseiben fürödhetünk meg. Indiában a védikus tanítások szerint minden hangokból, rezgésekből keletkezett. Ezt a hangot hívják világi hangnak vagyis Nada Brahma-nak.
A hangtálak három szinten hatnak szervezetünkre.
Első szint a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. 
Második szinten a fizikai test energetikai rendszerét segíti.
A harmadik szint tudatunk tiszta természetét szólítja meg. A belső béke és harmónia állapotában felismerhetjük: Kik is vagyunk valójában.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre keddenként 19:00-20:00-ig.

A program díja: 3800ft (mely tartalmazza a sóbarlang belépőt és a hangfürdőt)
Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Bertók Andrea

További információ: Nada Brahma Hangtálmasszázs

Bejelentkezés: hangtalmasszazs@outlook.hu

Tel: 06-20/992-2985

Tudsz magyarul? Do you speak Hungarian?

 

A mindennapi élet gyakorolhatod, hogy még jobban tudj magyarul. Nyugodtan hozd magaddal a kisbabádat is!

Come and practise your Hungarian and bring your baby too if you like 🙂 

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang csoport szobájában kerül megrendezésre keddenként és csütörtökönként 10:00-11:30-ig.

Hungarien lessons on Thuesdays and Thursdays from 10:00-11:30 at Sóska Sóbarlang.

A foglalkozást vezeti/leader: Gégöl Csenge

További információ és bejelentkezés/ For more info cantact me at:

csengikee@gmail.com

Tel: 06-70/770-91-30

3in1 Vinyasza flow jóga (gyermekmegőrzéssel)

 

– Szeretnél magadra és az egészségedre heti 60 percet szánni?
– Szeretnél jógázni, méghozzá egészséges környezetben?
– De nem tudod közben kire bízni a gyermeked?
AKKOR EZT NEKED TALÁLTÁK KI!

Gyere el a 60 perces vinyasza flow jógára, ami
-a Sóska Sóbarlang sószobájában van minden csütörtök délután,
-immunerősítő, csíramentes levegővel és fényterápiával felturbózva,
-aminek a végén egy csendes relaxációval zárjuk az órát!

Mindeközben a szomszéd szobában gyermekfelügyeletet biztosítunk, ahol csemetédet képzett gyermekgondozó foglalja le, amíg Te jógázol.

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre csütörtökönként 17:00-18:00-ig.

Próbáld ki egyedül (3200 Ft) vagy gyerekkel együtt – egy gyerek estén – (3900 Ft)!

Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Szentgyörgyi Hanna

További információ: A Vinyasza Flow jógáról (angolul)

Bejelentkezés: info@soskasobarlang.hu

Tel: 06-70/358-6244

Gyermek hastánc 2 éves kortól

A gyermek hastánc az egyik legkedvesebb, legérdekesebb, legizgalmasabb és legösszetettebb mozgásforma minden kicsiny lányka számára. A kislányok játszva és örömmel sajátítják el azt a csodálatos keleti táncot.

A rendszeres táncnak köszönhetően a gyermekben kialakul a növekvő testtudatosság, önbizalommal teli személyiség, harmonikus, összerendezett mozgás, szabad önkifejezés.

Mindezek mellett: fejlődik a ritmusérzék, harmóniába kerül a test és lélek, a jó társaság az új barátságok kialakulását is eredményezi, és természetesen szabad tánc mindenek felett 😉

Az órára kényelmes, szabad mozgást lehetővé tevő ruhában érkezzenek a gyermekek. Mivel mezítláb táncolunk, ezért szükség szerint vastag zoknit viseljenek. Bár gondoskodunk gyümölcsteáról, igény szerint víz vagy üdítő is legyen a kis táncosoknál.

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre szombatonként 12:00-13:00-ig.

Az óra díja 2500 Ft, vagy bérlettel 2000 Ft (a 4 alkalmas bérlet 8000 Ft). A szülők az óra során bent ülhetnek a teremben, vagy megvárhatják az óra végét a fogadótérben.

Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Péteri Krisztina

További információ: everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu

Bejelentkezés: mahasti@freemail.hu

Tel: 06-70/632-2692