06-70/358-6244 info@mandalasobarlang.hu

Nyitva tartás és események

Sóhomokozó

Minden korosztályt várunk sok szeretettel a sószobába, ahol a gyerekeknek lehetősége van játszani és sóhomokozni, a felnőtteknek pedig nyugágyat biztosítunk a kényelmes kikapcsolódáshoz.

A terem korlátozott befogadóképessége miatt feltétlenül szükséges előre bejelentkezni a 06-70/358-6244-es telefonszámon.

Árainkat itt találod!

GlamOriginal boszorkánykonyha- csináld meg a saját sminkcuccodat!

 

Szeretnél saját sminktermékeket készíteni, amelyeket saját magad állítasz össze? A színeket illetően csak a fantáziád és ízlésed szab határt.

Az alapanyagokról a GlamOriginal makeup by Nature gondoskodik, így teljesen biztos lehetsz benne, hogy az elkészült dekorkozmetikumod:

100% természetes összetevőket tartalmaz,
talkummentes,
pálmaolajmentes,
állatkísérletmentes,
minden bőrtípus számára kíméletes,
parabénmentes.

A workshopon három terméket készíthetsz el:

szemhéjpúder
rúzs vagy szájfény
pirosító (ami lehet akár highlighter, vagy bronzosító is)

A workshopon kulisszatitkokat osztunk meg Veled, megismerheted azokat az alapanyagokat amelyekkel dolgozunk, továbbá mesélünk az összetevők tulajdonságairól, jótékony hatásairól.

Fontos információk:

Következő időpontok:

A program díja: 12.000 Ft.

A workshopot vezeti: Kobzos Judit – GlamOriginal by Nature 

További információ:

 

Csakrameditáció Angival!

 

A CSAKRAMEDITÁCIÓ, egy vezetett relaxáció, ahol a fő energiaközpontok – csakrák – tisztítása, harmonizálása történik.

A csakrákat lótuszvirágoknak vizualizáljuk a relaxációban, és a lótusz “szirom-hangjait” pedig Angi zengeti, mely a szanszkrit “ABC” 50 betűjéből áll. Minden csakrákhoz külön megerősítéseket (szankalpákat) is elmond, hogy azok rezgése a mentális síkban “dolgozzon”.
A vendégek hanyatt fekve vagy kényelmes meditációs ülésben szemben helyezkednek el vele. A horkolás teljesen helyénvaló, úgy is hatásos.
A csakrákhoz tartozó gyógyító ásványai is veletek vannak a térben, melyeket gondosan letisztít minden egyes használat előtt és után is. Veletek lesz még Nepálból, a Boudhanath Stupa mellett vásárolt hangtála, ami a felső csakrák rezgésére van hangolva.

GYERE LAZÍTANI, TISZTULNI, EGÉSZ-SÉGESNEK, ÉS SZERETET-TELJESNEK LENNI!

 

Fontos információk:

A foglalkozás a Mandala Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre minden hónap első szerdáján 18:00-19:00-ig

A program díja: 2500ft.
Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Marosán Angelika Annapūrnā

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

Jógaszőnyeget és takarókat biztosítunk.

Bejelentkezés: 06-70/358-6244 vagy a Facebook eseménynél:

Gyermek hastánc 2 éves kortól

A gyermek hastánc az egyik legkedvesebb, legérdekesebb, legizgalmasabb és legösszetettebb mozgásforma minden kicsiny lányka számára. A kislányok játszva és örömmel sajátítják el azt a csodálatos keleti táncot.

A rendszeres táncnak köszönhetően a gyermekben kialakul a növekvő testtudatosság, önbizalommal teli személyiség, harmonikus, összerendezett mozgás, szabad önkifejezés.

Mindezek mellett: fejlődik a ritmusérzék, harmóniába kerül a test és lélek, a jó társaság az új barátságok kialakulását is eredményezi, és természetesen szabad tánc mindenek felett 😉

Az órára kényelmes, szabad mozgást lehetővé tevő ruhában érkezzenek a gyermekek. Mivel mezítláb táncolunk, ezért szükség szerint vastag zoknit viseljenek. Bár gondoskodunk gyümölcsteáról, igény szerint víz vagy üdítő is legyen a kis táncosoknál.

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre szombatonként 12:00-13:00-ig.

Az óra díja 2500 Ft, vagy bérlettel 2000 Ft (a 4 alkalmas bérlet 8000 Ft). A szülők az óra során bent ülhetnek a teremben, vagy megvárhatják az óra végét a fogadótérben.

Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Péteri Krisztina

További információ: everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu

Bejelentkezés: mahasti@freemail.hu

Tel: 06-70/632-2692