06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

Nyitva tartás és események

Sóhomokozó

Minden korosztályt várunk sok szeretettel a sószobába, ahol a gyerekeknek lehetősége van játszani és sóhomokozni, a felnőtteknek pedig nyugágyat biztosítunk a kényelmes kikapcsolódáshoz.

A terem korlátozott befogadóképessége miatt feltétlenül szükséges előre bejelentkezni a 06-70/358-6244-es telefonszámon, vagy az info@soskasobarlang.hu email címen.

Árainkat itt találod!

Maszatvilág – Kézműves kreatív varázslat a legkisebbeknek

 

A MaszatVilág egy kreatív kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába egy kis közös mondókázással, verseléssel, énekléssel egybekötve. Elsősorban a tipegő korú 1-3 éves gyermekeket és szüleiket várjuk a foglalkozásokra. Ennek oka, hogy nagyon fontos, hogy már ebben a korban kialakuljanak az alapképességek, ezért színekkel, formákkal, anyagokkal, textúrákkal ismertjük meg a kicsiket gyakorlatias tapasztalatszerzés révén. A foglalkozás maximálisan élményorientált, meghitt környezet, szeretetteljes kapcsolódás jellemzi. Célunk, hogy közös maradandó élményt nyújtsunk babának és mamának egyaránt.

Fontos információk:

A foglalkozás a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre keddenként 16:30-17:30-ig.

A program díja: 1800 Ft/ gyermek, kísérőknek ingyenes.

A foglakozást vezeti: Varga Zsófia

További információ: https://maszatvilag.hu

Bejelentkezés: info@maszatvilag.hu

Csakrameditáció Angival!

 

A CSAKRAMEDITÁCIÓ, egy vezetett relaxáció, ahol a fő energiaközpontok – csakrák – tisztítása, harmonizálása történik. A csakrákat lótuszvirágoknak vizualizáljuk a relaxációban, és a lótusz “szirom-hangjait” pedig Angi zengeti, mely a szanszkrit “ABC” 50 betűjéből áll. Minden csakrákhoz külön megerősítéseket (szankalpákat) is elmond, hogy azok rezgése a mentális síkban “dolgozzon”.
A vendégek hanyatt fekve vagy kényelmes meditációs ülésben szemben helyezkednek el vele. A horkolás teljesen helyénvaló, úgy is hat minden.
Ilyenkor, a csakrákhoz tartozó gyógyító ásványai is veletek vannak a térben, melyeket gondosan letisztít minden egyes használat előtt és után is. Veletek lesz még Nepálból, a Boudhanath Stupa mellett vásárolt hangtála, ami a felső csakrák rezgésére van hangolva. 

A relaxáció teljes időtartama kb. 75 perc, mivel lesz egy rövid ismertető az energiaközpontokról és azok működéséről is.

GYERE LAZÍTANI, TISZTULNI, EGÉSZ-SÉGESNEK, ÉS SZERETET-TELJESNEK LENNI!

 

Fontos információk:

A foglalkozás a Mandala Sóbarlang sószobájában kerül megrendezésre, kéthetente szerdán 17:30-18:45-ig.

A program díja: 2000ft.
Időtartalma: 75 perc

A foglalkozást vezeti: Marosán Angelika Annapūrnā

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

Jógaszőnyeget és takarókat biztosítunk.

Bejelentkezés: 06-70/358-6244 vagy a Facebook eseménynél: www.facebook.com/events/2428185887468381

Gyermek hastánc 2 éves kortól

A gyermek hastánc az egyik legkedvesebb, legérdekesebb, legizgalmasabb és legösszetettebb mozgásforma minden kicsiny lányka számára. A kislányok játszva és örömmel sajátítják el azt a csodálatos keleti táncot.

A rendszeres táncnak köszönhetően a gyermekben kialakul a növekvő testtudatosság, önbizalommal teli személyiség, harmonikus, összerendezett mozgás, szabad önkifejezés.

Mindezek mellett: fejlődik a ritmusérzék, harmóniába kerül a test és lélek, a jó társaság az új barátságok kialakulását is eredményezi, és természetesen szabad tánc mindenek felett 😉

Az órára kényelmes, szabad mozgást lehetővé tevő ruhában érkezzenek a gyermekek. Mivel mezítláb táncolunk, ezért szükség szerint vastag zoknit viseljenek. Bár gondoskodunk gyümölcsteáról, igény szerint víz vagy üdítő is legyen a kis táncosoknál.

Fontos információk:

Az óra a Sóska Sóbarlang csoportszobájában kerül megrendezésre szombatonként 12:00-13:00-ig.

Az óra díja 2500 Ft, vagy bérlettel 2000 Ft (a 4 alkalmas bérlet 8000 Ft). A szülők az óra során bent ülhetnek a teremben, vagy megvárhatják az óra végét a fogadótérben.

Időtartalma: 60 perc

A foglalkozást vezeti: Péteri Krisztina

További információ: everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu

Bejelentkezés: mahasti@freemail.hu

Tel: 06-70/632-2692