06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

A Sóska Sóbarlang csapata

Koós Brigitta

Tulajdonos / recepciós

 

Egy kétéves kislány anyukájaként vágtam bele a Sóska Sóbarlang elindításába. Egy olyan hely megteremtésén dolgozom a csapatommal együtt, ahol a betérő vendégek, legyen szó akár újszülöttről vagy idősről, jól érzik magukat, miközben az egészségükkel törődnek. Rohanó mindennapjaink során nehéz időt szánni a betegségek megelőzésére. Éppen ezért arra törekszünk a Sóska teljes csapatával együtt, hogy olyan körülményeket teremtsünk, és olyan tartalmas programokat, foglalkozásokat szervezzünk, amelyek önmagukban is értéket képviselnek. Mindezeket kombinálva a természetes sóterápiával igazán különleges és változatos időtöltést kínálunk minden korosztálynak! Gyere el, és tegyél egy próbát, garantáltan nem fogsz csalódni! 😉

Mészáros Dominika

Access Bars® kezelő / recepciós

 

Több évnyi külföldön tartózkodás után hazajöttem, hogy végre azzal foglalkozzak, amire mindig is vágytam. Angliában megismerkedtem az Access Consciousness-szel, majd hazaérve Access Consciousness Bars® kezelői és svédmasszőri képesítést is szereztem, hogy hozzásegítselek Titeket a testi és lelki felfrissüléshez! Így hát nem csak a Sóska Sóbarlang recepcióján találkozhattok velem, keressetek bátran egy fantasztikus svédmasszázs vagy Access Bars® kezelés kapcsán is, amelyre lehetőség van helyileg a Sóska különtermében is.
Örülök, hogy a Sóska remek csapatát erősíthetem!

Bertók Andrea

Hangmasszőr és gyermekjóga oktató

 

Két nagyfiú édesanyja vagyok. Egészen fiatal korom óta érdekelt a buddhizmus. Emlékszem, amikor legelőször megszólaltattam egy hangtálat, már akkor elhatároztam, hogy mindent tudni akarok róla. Később a buddhista egyetemen találkoztam vele újra. Azóta örök szerelem. 2016-ban Hangmasszőrként végeztem a Peter Hess Akadémián. Előtte is sokat foglalkoztam meditációval, jógával. Sok tapasztalatot szereztem, egy időben a Buddhista Főiskolán is. Amikor a hangtálak és a kisgyermekek kapcsolatát vizsgáltuk, akkor határoztam el, hogy gyermekjóga oktató szeretnék lenni. Így 2017- ben gyermekjóga oktatói képzést is szereztem. A hangtál és a jóga a gyerekek életében elősegíti szellemi, lelki és fizikai fejlődésüket.