06-70/358-6244 info@soskasobarlang.hu

A város szívében, a Lövőház utca közepén egy igazi kincsre akadhattok! Sóterápia nyáron is, hiszen az allergia szezon ilyenkor éri el csúcspontját!

 

 

Járhattatok már néhány sókamrában, de ehhez foghatóval bizonyosan nem találkoztatok még. Bokáig sóba süppedve valósághű sóbarlang fogad, a plafonról sókristály cseppek lógnak, és kellemes félhomály uralkodik. A helyiségben homokozó vödrök, lapátok és játékok, bújó alagút, sátor, párnák és puffok gondoskodnak róla, hogy a gyerekek unatkozás nélkül töltsék azt a 45 percet, amit ildomos itt eltölteniük, s játék közben még fel is verik a sót, amitől még hatékonyabbá válik a sóterápia.

A hely kiválasztása, hogy a Széll Kálmán tér közvetlen közelében található a Sóska Sóbarlang, nem véletlen. Köztudott a só antibakteriális hatása, az, hogy kiválóan tisztítja a légutakat. A sóterápia segítségével megelőzhető, vagy éppen csökkenthető az allergia és a szénanátha, de egészséges embereknek is kiváló immunerősítő. Ezért esett a választásunk az egyik legszennyezettebb levegőjű környékre.

Habár egyetlen alkalom a sóbarlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton, nem érdemes egy próbálkozásnál megállni, hiszen 5-10 alkalmas kúrával érhetünk csak el tartós sikert. Akiknek valamilyen légúti, vagy allergiás problémájuk van, azoknak érdemes hetente egyszer részt venni sóterápián.

A Sóska Sóbarlang nyáron is vár Titeket teljesen baba- és gyermekbarát sóterápiával és berendezéssel. Nyitva tartásunk május 1. és augusztus 31. között:

Hétfő: zárva
Kedd: zárva
Szerda: zárva
Csütörtök: 08:00 – 12:00 és 15:00 – 19:00
Péntek: 08:00 – 12:00 és 15:00 – 19:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: zárva

Időpont egyeztetés és bővebb információ:
06-70/358-6244

Koós Brigitta

Koós Brigitta

A Sóska Vezetője

Matematikus, erdei magaslati kötélpálya építő és nehézgép kezelő (is) vagyok. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, szeretem megmérettetni magamat a legkülönbözőbb területeken. Jelenleg a Sóska Sóbarlang útját egyengetem, amely Budapest egyetlen, kifejezetten gyerekeknek készült sóbarlangja. Egy kislány anyukája, és megszámlálhatatlan porcica szerető gazdája vagyok.